sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Orgasmietiketti

Kuvahaun tulos haulle orgasm memes

kuva täältä

Kirjoitin viime vuonna tämän postauksen orgasmeista ja siitä, kuinka naisen ja miehen orgasmi on olemukseltaan erilainen. Sen lisäksi, että sukupuolten välillä on eroja orgasmin olemuksessa, löytyy niitä myös asennetasolla. Miehen orgasmi on usein itsestäänselvyys, huipennus joka lopettaa seksiaktin, kun taas naisen orgasmi on jotakin ekstraa, mitä nainen ei välttämättä tarvitse mutta jonka voi saada jos hänen kumppaninsa vaivautuu sen hänelle antamaan.

On paljon miehiä, joille kumppanin tyydyttäminen on ehdoton ykkösasia seksissä. On toki upeaa, että he haluavat tehdä kaikkensa saadakseen naisen nauttimaan: siinä vaan käy helposti niin, että mies alkaa ylisuorittamaan ja näkee naisen tyydyttämisen jonkinlaisena huippuunsa hiottuna teknisenä suorituksena. Toisin sanoen naisen tyydyttäminen on miehelle tärkeää, koska se todistaa hänen olevan taitava rakastaja. Moni nainen tai muu pillun omistaja voi kuitenkin varmasti yhtyä mielipiteeseeni siitä, että naisen nautinto on hirveän paljon muuta kuin sukupuolielinten mekaanista stimulaatiota oikealla tavalla. Okei, toki on helpompaa ja todennäköisempää saada nainen laukeamaan vaikkapa pillua nuolemalla kuin korvaan puhaltelemalla, mutta sen kielitekniikan lisäksi tarvitaan tietynlainen henkinen yhteys. Moni nainen ei edes pysty laukeamaan muiden kuin sellaisen kumppanin kanssa, johon hänellä on vahva tunneside. Omallakin kohdallani orgasmin saaminen vaatii usein ainakin jonkinlaisen tuttavuuden ja molemminpuolisen arvostuksen, vaikka ei ehkä syvää kiintymystä ja rakkautta vaadikaan. On myös kurjaa naiselle, jos hänen laukeamatta jäämisensä saa miehen pahoittamaan mielensä. Ihan kuin ei olisi tarpeeksi harmillista, ettei yrityksestä huolimatta saa orgasmia, ja sitten sitä pitäisi vielä pahoitella ja pyydellä anteeksi? Siitähän se orgasmien feikkaaminenkin johtuu, naiset mielummin feikkaavat ja pilaavat mahdollisuutensa tyydyttävään seksielämään kuin pahoittavat kumppaninsa mielen.


Kuvahaun tulos haulle orgasm memesOsa miehistä taas vie homman toiseen ääripäähän eikä viitsi nähdä minkäänlaista vaivaa kumppaninsa nautinnon eteen. Nämä jätkät ovat usein myös hyvin yhdyntäkeskeisiä, eli esileikki pidetään aivan minimissä ja sen tavoitteena on valmistaa tyttö yhdyntään, jotta mies voisi laueta. Jos nainenkin tulee, mikäs siinä, mutta jos ei, niin sille ei sitten voi mitään. Koska eihän se orgasmi naisille niin tärkeä juttu ole, vai mitä? Että seksi voi olla hyvää ilmankin sitä? No toki voi, mutta olisihan se nyt edes silloin tällöin kiva laueta. On todella turhauttavaa, kun jätkä vaikkapa nuolee hetken ja juuri kun olisi pääsemässä kunnolla mukaan ja tuntee orgasmin alkavan tehdä tuloaan, jätkä toteaa sinut riittävän märäksi ja lopettaa. Ymmärrän sen, että olisi mukavaa ja helppoa jos molemmat laukeaisivat yhdynnässä ja mieluiten vielä samaan aikaan, ettei kumpikaan joutuisi näkemään ylimääräistä vaivaa, mutta kun se ei vaan kauhean usein niin mene. Niinpä taitaa olla aika tavallista, että nainen hoitaa homman itsekseen loppuun miehen nukkuessa tyytyväisenä vieressä.

Omaa nautintoaan ei voi tietenkään sysätä kokonaan toisen niskoille, vaan siitä pitää osata ottaa itse vastuuta. Välillä voi kuitenkin olla todella vaikeaa sanoa juuri lauenneelle ja raukeasti vieressä makailevalle miehelle, että voisinkohan minäkin saada orgasmin kiitos. Sitä paitsi mikään ei karkota orgasmia kauemmas kuin suorituspaineet, jotka muuten kasvavat aika valtaviksi siinä vaiheessa, kun pyydät jotakuta antamaan sinulle orgasmin. Parempi onnistumisprosentti on silloin, kun mies vaikkapa seksin jälkeen kysyy naiselta, laukesiko hän, ja jos vastaus on ei, tiedustelee voisiko hän kenties jotenkin auttaa sen asian kanssa. Nainen voi sitten kertoa ja opastaa miestä mikä toimii, ja ehkä mainita sekin, ettei mikään kikka ole takuuvarma eikä asiasta kannata ottaa paineita. Näin päädytään tilanteeseen, jossa hyvällä onnella vältytään sekä ylisuorittamiselta ja suorituspaineilta että valtavalta turhautumiselta. Minusta pitäisi olla itsestään selvää, että kaikkien seksiin osallistuvien osapuolten nautinto on yhtä tärkeää, tekemättä orgasmin saamisesta kuitenkaan kaikkein tärkeintä ja keskeisintä asiaa.

3 kommenttia:

karppa kirjoitti...

> Omaa nautintoaan ei voi tietenkään sysätä kokonaan toisen niskoille, vaan siitä pitää osata ottaa itse vastuuta.

Postauksen kulminaatio. Joskun seksuaalinen nautinto on melkoinen aspekti parisuhteessa niin itse siitä pitää vastuuta ottaa. Kykyä ohjata ja ahdistella oikeaan suuntaan sekä nähdä itse vaivaa. Jos tykkää kynttilöistä ja silkkilakanoista niin voi ne laittaa itse eikä luottaa että toinen lukee ajatuksia. Tai jos ei tykkää kiveksien sormeilusta niin uskaltaa sanoa sen ääneen.

Mikäs tästä saadaan tiivistyksenä? Luonto on kaukaa viisas ja antaa feromonien päättää asiat meidän puolesta?

Net jotka suhteessa ovat jonkin muun kiihoittimen takia niin heillä varmasti eri näkemykset.

Alakerran naapuri kirjoitti...

Mitä enemmän asiaa ajattelee, niin onhan se ihan sairaan kummallinen maailma, jossa seksin ei tarvitse johtaa kuin toisen osapuolen nautintoon. Ajatellaan nyt vaikka sellaista tilannetta, jossa nainen kierähtäisi miehen päältä lauettuaan ja jättäisi asian sikseen, vaikka mies ei ole vielä tullut, kysymättä mitään. No ei tapahdu.

Larissa Aleksandra kirjoitti...

Alakerran naapuri: Niimpä, oon miettinyt itekin että kyllä moni mies olis varmaan todella loukkaantunut jos nainen tekis noin. Seuraavan kerran kun joku on silleen "voi harmi kun et tullut" oman orgasminsa jälkeen niin ihan varmasti maksan samalla mitalla takaisin myöhemmin :DD