tiistai 25. lokakuuta 2016

Ideoita joulukalenteriin?

Hei lukijat! Oletteko huomanneet, että joulu on tulossa? Meidän lähiprismassa on ainakin ollut joulukalentereita myynnissä jo varmaan kuukauden ajan, ja joka paikka alkaa pikku hiljaa täyttyä punavalkoisella joulukrääsällä. Joulutunnelma alkaa hiipiä tänne blogiinkin jo siinä mielessä, että aloin hiljattain kypsytellä ajatusta tämän vuoden blogijoulukalenterista.

Viime vuoden joulukalenterista tuli paljon hyvää palautetta, ja sen voi käydä lukemassa tästä linkistä. Haluaisin toteuttaa kalenterin tänäkin vuonna, mutta jotenkin eri tavalla. Nyt pyytäisinkin teitä lukijoita jakamaan ajatuksianne: minkälaisen joulukalenterin te haluaisitte? Käsittelisivätkö postaukset enemmän seksiä, ihmissuhteita vai kumpaakin yhtä lailla? Haluaisitteko jonkun tietyn näkökulman, kuten sinkkuus, vai keskittyisivätkö aiheet enemmän nimenomaan jouluun? Haluatteko videoita vai mennäänkö pelkän tekstin voimalla?

Itselläni ei tällä hetkellä muuta ajatusta kalenterin suhteen ole, kuin että tarkoituksena olisi tehdä 24 postausta jotka jotenkin liittyisivät yhteen. Auttakaa siis bloggaria mäessä ja kertokaa ajatuksianne siitä, mitä luukkujen takaa voisi löytyä!


Ei kommentteja: