torstai 7. heinäkuuta 2016

5 +1 tärkeää varustetta kesäfestareille

Kuten mainitsin jo toukokuussa tässä kesäsuunnitelmiani listaavassa postauksessani, yhtenä kesän must-kohteena on tänä viikonloppuna järjestettävä RuisRock. Festarijengimme on jo saapunut Turkuun ja tunnelmaan on virittäydytty muun muassa shoppailureissulla Alkossa. Mukaan on pakattu puoli omaisuutta kukkaseppeleistä kosteuspyyhkeisiin ja selfietikuista matkakajareihin. Niille, jotka halajavat tulevalta viikonlopulta jonkinlaista festariromantiikkaa, listasin kuitenkin vielä muutaman must-jutun jotka kannattaa festarireppuun pakata:1. Aurinkolasit eli blehat ovat välttämättömät kuumien festarikissojen ja -kollien bongailussa. Sydämenmuotoisilla laseilla on erityisen hyvä yrittää tavoitella söpöjen juhlijoiden katseita ja koittaa lähettää rakkauden kesä-viboja heidän suuntaansa.
2. Sytkäri tai tulitikut kannattaa olla mukana vaikka itse ei polttaisikaan, koska ikinä ei tiedä minkälainen komistus tarvitsee sytykettä. Tupakanmittaisen juttutuokion ajan voi itse käyttää vaikka saippuakuplien puhalteluun, jos keuhkojen tervaaminen ei inspiroi.
3. Festareilla porukkaa riittää niin paljon, että kerran bongattu söpöliini hukkuu helposti väkijoukon sekaan. Kesken meluisten keikkojen voi myös olla vaikeaa viritellä keskustelua, joten avuksi kannattaa ottaa paperiset viestit. Nämä lappuset ovat siitä käteviä, että niihin voi numeronsa lisäksi kirjata kätevästi myös minkälaisella agendalla on liikenteessä ja vaikka oman IG-tilin tai blogin stalkkausta varten. Ehdottoman tarpeellinen varuste festivaalihumuun!
4. Kondomit kannattaa ehdottomasti pakata mukaan, jos homma etenee todella kuumaksi. Paikan päältä on toki saatavissa virallisia Kesäkumejakin, mutta ainakin aikaisempina vuosina ne ovat olleet paksuudeltaan suunnilleen samaa luokkaa kuin perinteiset Rukka-sadevaatteet, eikä kovin moni tapaamani mies koe miellyttäväksi verhota meisseliään paksuun kurahaalariin.
5. Nenäliinat ovat monellakin tapaa hyödyllisiä festariolosuhteissa. Niillä saa kätevästi putsattua lempimisestä aiheutuvat sotkut, ja sormetkin saa puhtoisemmiksi käsidesin avulla.+1. Seksivalistusta ei voi maailmassa koskaan olla liikaa, joten kanssajuhlijoita voisi ilahduttaa myös tälläisillä koulusta saamillani hulvattomilla sarjakuvilla. Jos korttiin kirjoittaisi vielä puhelinnumeronsa, jäisi takuuvarmasti mieleen!

Hillittömän hauskaa viikonloppua kaikille festarikävijöille ja muille kesänviettäjille, nyt nautitaan!

Ei kommentteja: