torstai 9. kesäkuuta 2016

Ihme ja kumma - Outouksia makuuhuoneessa

Seksuaalineuvojakoulutuksessa olen oppinut, että kaikenlaiset fantasiat ovat sallittuja ja on ihan ok tykätä vähän erikoisemmistakin jutuista, kunhan ei kajota kenenkään toisen koskemattomuuteen. Välillä kuitenkin toi tulla pieniä mutkia matkaan, jos mieltymykset menevät kovin ristiin kumppanin kanssa. Silloin voi syntyä kiusallisia tilanteita, jos toisen toivomus on toisen mielestä kummastuttava tai suorastaan vastenmielinen. Omalle kohdallenikin on muutama sellainen sattunut, mutta ei siinä vielä kaikki: pääsette lukemaan lisäksi myös kavereideni kohdalle osuneista hupaisista tai hämmentävistä ehdotuksista makuuhuoneen puolella.

Kun minua pyydetään kertomaan hupaisin seksitarinani, kerron usein tämän seuraavan stoorin. Se taisi olla ensimmäinen yhdenillanjuttuni koskaan, ja se alkoi mielenkiintoisella tavalla jätkän pitäessä minulle epämääräisen strippausesityksen. Kun vaatteet oli lopulta saatu pois, ryhdyimme toimeen ja kävi ilmi, että tyyppi oli erittäin puheliasta sorttia. Tuhmien puhumisessa ei sinänsä ole todellakaan mitään vikaa, mutta tämän jätkän jutut eivät ikävä kyllä olleet mielestäni kovinkaan kiihottavia, vaan lähinnä pidättelin naurua koko ajan. Muistan painaneeni kasvojani tyynyyn tukahduttaakseni naurukohtauksen, kun jätkä huuteli takaapäin paukuttaessaan "nyt saat vittu kunnolla isoa ja paksua munaa". Noh, kun edellämainuttua olin hetken aikaa saanut, jätkä päätti, että ehkäisy on hänelle ylitsepääsemätön asia, ja haluaa ottaa kondomin pois. "Mä haluun tulla sun sisään, pliis, jooko", mutta pysyin kannassani järkähtämättömänä. Sitten jätkän kasvoille levisi oivalluksen virne ja hän pomppasi sängystä pois. Hetken kuluttua hän palasi takaisin mukanaan pullo kookokselta tuoksuvaa liukuvoidetta. "Anna mä vähän hieron sua", tyyppi sanoi, enkä ällistykseltäni osannut oikein kieltäytyäkään. Kuitenkin siinä vaiheessa kun hieronta eteni melko määrätietoisesti kohti pakaroideni väliä, hommalle oli kerta kaikkiaan laitettava stoppi. Ilmoitin kohteliaasti, että nyt ei ihan nappaa. Onneksi jätkä otti sen ihan coolisti, tyytyi kohtaloonsa ja nappasi minut tiukkaan lusikkaan. Siinä hetken oltuamme hän kysäisi: "Onko sulla ovulaatio vai nyt, kun et anna tulla sisään? Tunnetko sä kun sulla on ovulaatio? Miltä se tuntuu?" Siinä vaiheessa tokaisin, että hyvää yötä ja kun tyyppi oli nukahtanut, keräsin vaatteeni ja hiippailin kookokselta lemuavana tieheni aamun sarastuksessa.


Tässä on jätski. Siitä voisi keksiä vaikka mitä outoja perversioita, mutta en ole tähän mennessä kohdannut mitään sen kummallisempaa, kuin jätkän joka halusi nuolla jäätelöä päältäni. Siitä tosin tuli outoa kun kissanikin halusi osallistua jäätelökesteihin..

Olen aika avoin, ja lähden ihan mielelläni mukaan vähän oudompiinkin ehdotuksiin. Olen muun muassa joskus istuskellut jätkän naaman päällä ja katsonut samalla jääkiekkoa (Suomi teki maalin samaan aikaan kuin minäkin, ihanaa Leijonat ihanaa), ja kerran antanut sitoa silmäni ja odottaa sängyllä maaten suu auki jätkän lastia. Jossain se raja kuitenkin menee, enkä ihan tiedä kuinka suhtautuisin esimerkiksi tilanteessa, josta ystäväni kertoi. Hän oli lähtenyt kaverinsa ja kahden miehen kanssa jatkoille, ja vetäydyttyään toisen miehistä kanssa makuukammarin rauhaan seurasi miehen kaveri hetken päästä perästä ja totesi: "Mä vaan katon, jatkakaa vaan". Tai, kuten eräs tuttuni joskus kertoi, kun hän oli ollut erään tytön kanssa Tinder-treffeillä kahvilassa, ja rauhallinen kahvitteluhetki oli saanut yllättävän käänteen tytön ilmoittaessa, että hänellä on tappi pyllyssä ja hän haluaisi tietää mitä tuttuni aikoo asialle tehdä. Kaikenlaisista pyllyjutuista olen aina kieltäytynyt kohteliaasti, samoin kaikista epäluontevalta tuntuvista pornosta matkituista jutuista. Kuten siitä, kun eräs jätkä toivoi minun puhuvan hänelle tuhmia Lontoon kielellä. En halua tuntea oloani vaivautuneeksi seksin aikana, oli kyseessä sitten kuinka tahansa suuri toisen osapuolen haave.


Vaikka mitä outouksia on tullut vastaan, niin näitä en ole vieläkään päässyt testaamaan. Liian normisettiä outoilijoille nykyään vai?

Välillä oudoimpia juttuja ovat sellaiset, joita ei osaa yhtään odottaa. Vaikkapa se, että joku jätkä oli joskus pyytänyt kaveriani olemaan dominoivampi osapuoli. Ei sinänsä mitenkään epätavallinen juttu, mutta hieman odottamaton. Samoin kuin se, että kaikkien merkkien viittaavan siihen että kohta peittoa heilutetaan, toinen osapuoli haluaakin yhtäkkiä vain käpertyä sen alle nukkumaan. Ottaisin mielummin melkein isoa ja paksua munaa-tyypin uudestaan kuin tuollaisen ihme pihtarin, jonka kuva on sanakirjassa siinä kohtaa missä selitetään mitä tarkoittaa sanonta "antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa". Hieman kummeksuntaa eräässä ystävässäni ja minussakin silloin tällöin ovat herättäneet innokkaat peppumiehet, joita oli yhteen aikaan tosi paljon liikkellä ja jotka janosivat kuola valuen sisäänpääsyä ruskeaan pyhättöön. Peppuseksi-innokkuutta enemmän  silloin hämmensi kuitenkin se, kuinka näitä innokkaita miekkosia putkahti jostain yhtäkkiä niin paljon, että sitä tunsi itsensä suorastaan hipsteriksi kieltäytyessään ilmeisen mainstream-jutuksi muuttuneesta kakkoseen panosta.

Välillä käy niinkin, että kumppanin kummastuttavat mieltymykset vain tulevat ilmi ilman että niistä ehtii edes kieltäytymään. Kerrankin seksin aikana Spotifysta kajahti soimaan sänkykumppanini bändin tekemä biisi, ja se jos mikä sai jätkän syttymään lujaa. Ja kerran pyysin erästä jätkää palauttamaan hänen luo unohtamani pyyhkeen, ja sain sen takaisin pienen muiston kera: jätkä oli käyttänyt sitä iltarunkkaussessiossaan lastin laskeutumisalustana. So there's that.

Mikä on oudointa, mitä teille on sattunut sängyssä?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haha, ihan hauskoja kokemuksia.

Mä olen erittäin avoin kaikelle uudelle, ja olen kyllä nykyisessä parisuhteessa se pervompi osapuoli. Peppuseksiä ehdotin itseasiassa ensimmäistä kertaa minä, ja jätkä oli ihan innoissaan :D

Oudoin kokemus on ollut "kultanen suihku". Mies halusi kokeilla pissaleikkejä molemmin puolin. Helpompaa oli olla suihkun alla, vaikeampaa oli päästä omasta noloudesta yli ja antaa valua toisen päälle. Loppujen lopuksi kokemusta rikkaampana huomattiin, ettei kumpikaan niistä leikeistä erityisemmin syttynyt.. Onneksi oltiin valmiiksi suihkussa :D

Muuten en oikein osaa puhua oudoista jutuista, kun kaikenlainen uuden kokeileminen tuntuu minusta aika normaalilta. Olen ollut alistettavana ja yrittänyt olla dominakin. Domina roolista ehkä sen verran, että siinä on vähän totuttelemista. Ollaan miesystävän kanssa tehty omaan käyttöön yhteisiä videoita ja kaikenlaisia kuvia, ja kaikenlaisia lelujakin ollaan kokeiltu.

Ehkä kaikkein hauskinta on mielestäni miehen kiusoitteleminen. Esim strippaaminen hitaasti, silmien ja käsien sitominen ja erilainen koskettelu ympäri kehoa (jääpalat, mynthon pastillit, höyhen ja piiska ovat esim hyviä apuvälineitä), koskemisen kieltäminen. Lopussa mies jo anelee :)

Larissa kirjoitti...

Anonyymi: Tuo on ihan totta, että noita "outouksia" on vaikeampi keksiä kun useimmat jutut tuntuu niin normaaleilta. Itsellä vähän sama juttu, että varmaan moni asia mitä pidän sängyssä aika perussettinä voisi olla jollekin toiselle tosi outoa ja kummallista, vaikka en olekaan ihan noin paljon erilaisia juttuja kokeillut kuin sinä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkea on hyvä kokeilla seksissä. Siten löytää omat mieltymykset. Mä oon kokeillu vaikka mitä mutta vähän sama että mun normi on monen outous. Toi pissaleikkien kokeilu antavana osapuolena exälle oli kyllä oudoin kokemukseni..En itse niin kyllä siitä syttynyt mutta toiselle nautinnon antaminen kyllä sytyttää. -AvoinKundi-