torstai 26. toukokuuta 2016

Panematta paras

Olen huomannut, että elämässä pärjää parhaiten, kun yrittää löytää aina kaikesta ne positiiviset puolet. Toisin sanoen, lähestyä asioita ilon kautta. Joten, koska minulla on juuri nyt menossa tälläinen turhan pitkäksi lipsahtanut seksitön kausi, haluaisin jakaa kanssanne kaikki ne hyvät asiat, joita seuraa kun ei harrasta seksiä. Keksin niitä yhteensä seitsemän.

1. Ei tarvitse pelätä, että olisin raskaana.

2. Ei tarvitse murehtia taudeista ja ravata testeissä nöyryyttämässä itseään. (Ei se testaaminen mitenkään nöyryyttävää ole, vaan enemmänkin se hirveä moralisointi, jota välillä saa osakseen jos on tälläinen vastuuton ihminen joka silloin tällöin erehtyy panemaan ilman kumia..)

3. Voi hankkia tälläisen hienon magneetin, jos sellainen sattuu kohdalle:4. Rahaa säästyy, kun ei tarvitse ostaa kortsuja.

5. Voi rauhassa käyttää rumia mutta mukavia alusvaatteita, koska niitä ei nää kukaan.

6. Ei tarvitse valvoa öitä panemassa vaan voi nukkua rauhassa. Tai herätä klo 4.20 siihen että kissa ulisee kylppärissä ja miettiä, miksi juuri se nimenomainen kellonaika aiheutti kissassa tarvetta metelöidä, mutta se on ihan toinen stoori se.

7. Jää aikaa kaikenlaisille hyödyllisemmille asioille, kuten ristiretkille:
Että oikeastaan näitä hyötyjähän on niin paljon enemmän kuin haittapuolia, että taidan lakata harmittelemasta koko asiaa ja lähteä ristiretkelle sohvalle katsomaan Game of Thronesia.

Tuleeko teille mieleen jotain muita hyviä puolia seksittömässä elämässä?

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Semmonen seikka ehottomasti, että kun otat pillerin illal ja huomaat et edellisen päivän pillerihän se siinä istuu edelleen ottamatta, niin voit olla sillai "HAH eihän sillä edes ole mitään väliä" sen sijaan, että alkaisit panikoimaan. Merkittävä hyöty ja ilon lähde!

Larissa kirjoitti...

Aivan! Unohdin kokonään tälläset pilleriasiat kun en ite syö :D mut todellaki hyvä juttu merkittävä stressinlievennys varmasti :D