torstai 5. toukokuuta 2016

Kesäsuunnitelmat aakkosjärjestyksessä

Ihanaa, kesä on vihdoin täällä! Aurinko paistaa ja puistot ovat täyttyneet iloisista istuskelevista ihmisistä. Eilen söin itsekin kesän ensimmäisen jätskin ulkona Esplanadin puistossa, ja tänään fiilistelin pitkästä aikaa lempipaikkaani, erästä kalliota täällä kotini lähettyvillä. Tulossa on jälleen kerran se paras kesä ikinä, rakkauden kesä 2016 ja mitä kaikkia näitä nyt on, tai ainakin sillä asenteella lähdetään kohti tulevaa suvea. Kesissä on kuitenkin aina se, että tässä vaiheessa sitä suunnittelee tekevänsä yhtä sun toista ja sitten elokuun lopussa huomaa, että suunnitelmista on toteutunut ehkä yksi kahdeksasosa. Päätinkin siis tehdä nyt ihan aakkosjärjestyksessä olevan listan asioista, jotka ainakin haluan kuuluvan minun tulevaan kesääni. Katsotaan löytyykö listaltani samoja juttuja kuin teidän lukijoiden kesäsuunnitelmista!

Kesän 2016 aakkoset:

A = Alastomuus. Aion ainakin uida alasti järvessä jos toisessakin, ja toki harrastaa myös muita juttuja, joita varten yleensä riisuudutaan. ;)

B = Blehat. Kesällä ei yksinkertaisesti voi mennä ulos ilman aurinkolaseja. Ehdottomat myös Walk of Shamea harrastaessa.

C = Citroën C3. Kaverini auto, jolla lähdetään loppukesästä jo toista kertaa road tripille. Viime vuonna käytiin muun muassa Yyterissä ja Kalajoella, Ruotsin puolella Haparandassa syömässä IKEAn lihapullat ja Yllästunturin huipulla, ja tänä vuonna viedään reissu tietty nextille levelille.

D = Duuni. Olen toistaiseksi vailla kesätöitä, mutta toiveissani olisi ehtiä vielä löytää työ, jota voisi tehdä muutamana päivänä viikossa sopivan mutta ei liian pitkän tuntimäärän, ja joka olisi rentoa mutta ei kuitenkaan tylsää ja josta saisi sen verran rahaa, että voisin rauhassa keskittyä juhlimiseen ja festareihin ja hauskanpitoon. Ei kai se ole liikaa toivottu, eihän?

E = Eeppiset bileet. Niitä on riittänyt koko kevään, ja sama meno jatkunee kesälläkin. 

F = Festarit. Tänä vuonna kohteina ainakin Ruisrock ja Flow Festival, eli siellä nähdään!

G = Grillaus. Omalta kohdaltani grillikausi pyörähti käyntiin vappuaattona ystäväni parvekkeella muun muassa halloumi-hodarien merkeissä.

H = Heilat. Jonkinlainen kesäromanssi olisi kyllä kiva, tai vaikka kesän jälkeen jatkuvakin juttu.


I = Ilma kuin morsian. Toisin sanoen, suunnitelmissani olisi viettää koko kesä kauniissa ja lämpimässä säässä ja skipata kokonaan sellaiset masentavat alle viidentoista asteen vesikelit joita koettiin esimerkiksi viime vuoden heinäkuussa. Nimimerkillä road trip Suomen kauneimmalle uimarannalle takki ja kaulahuivi päällä.

J = Jokiranta. Entisen tanssikouluni lähellä sijaitseva paikka, jossa tapaamme käydä ystävieni kanssa piknikeillä. Vein viime keväänä yhden jätkän sinne treffeilläkin, ei muuten hullumpi treffi-idea istuskella laiturilla siideriä juoden ja jutellen.

K = Kallio Block Party. Paljon esiintyjiä ja muuta tapahtumaa, mutta ehdottomasti parasta on se, että tapahtuman ajaksi tiet suljetaan autoilta ja muilta kulkuvälineiltä. Viime vuonna istuttiin kavereiden kanssa ratikkaraiteilla Kuudennen linjan edessä keskellä Hämeentietä. Loistava tilaisuus myös bongailla kuumia hipsterijätkiä.

L = Luontoretkeily. Onhan se suuri vääryys, etten ole koskaan kokeillut harrastaa seksiä ulkona.

M = Mökkeily. Haaveilen sellaisista isoista mökkibileistä, joissa lillutaan paljussa tai saunotaan ja hypitään järveen ja jonka jäljet joku muu kuin minä siivoaa.

N =  Nauttiminen. Vakaa aikomukseni on tehdä kesästäni silkkaa hedonismin ylistysjuhlaa.

O = Orgasmit. Ajattelin saada monta sellaista tänä kesänä.

P = Postaaminen. Kesällä on Teekutsujen yksivuotissynttärit, ja niiden kunniaksi tulee varmasti jos jonkin sortin spessupostausta, ja lisäksi blogi päivittynee reippaaseen tapaan, kun aikaa postaamiselle on taas enemmän.

Q = Qtamokävelyt. Tai sellaiset lämpimät kesäyöt, jolloin on vielä aamuyöstäkin valoisaa. Niissä on jotain taianomaista jota en osaa selittää, mutta tietänette mitä tarkoitan.

R = Rantaelämä. Aion makoilla rannalla musaa kuunnellen niin paljon kuin mahdollista. Kroppaani ravitsen muun muassa aprikooseilla ja vesimelonilla ja silmiäni paidattomilla kanssaeläjillä.

S = Seikkailu. Spontaanius. Seksi. Selvinpäin oleminen. Viimeinen oli vitsi.


T = Terassit. Olisi kivaa mennä vaikkapa jonkun kivan jätkän kanssa ulos parille tai kaveriporukalla tuhoamaan jotain margaritakannua auringon lämmittäessä.

U = Uudet jätskimaut. Onhan se kiva testailla että miltä se uusi puikko tai tötterö siellä suussa tuntuu ja onko sitä kiva nuoleskella vaiko ei.

V = Viikin kalliot. Lempipaikkani, josta on makeat näköalat ja jossa on myös kiva ottaa aurinkoa katseiden ulottumattomissa. Tänä kesänä haluaisin testata kallioita myös juhlimismielessä.

X = X-muuttuja, eli mitä vain voi tapahtua ;)

Y = Ystävät. Ei ole kesää ilman makeita tyyppejä ympärillä, tai on, mutta aika tylsä kesä. Ja tästä kesästä ei tule tylsä.

Z = ZZZZZ. Kesällä on ihanaa nukkua pitkään, herätä sen verran että pukee päälle bikinit ja kesämekon ja painelee parinsadan metrin päähän kalliolle torkkumaan ja ottamaan aurinkoa.


Å = Åbo, eli Turku. Ihana kesäkaupunki, jossa asuu eräs hyvä ystäväni jonka luona en ole käynyt ihan liian pitkään aikaan. Turussa parasta kesäisin on istuskelu Aurajoen rannassa tai uiskentelu ja auringonotto Samppalinnan maauimalassa.

Ä = Älyttömän makeat ja siistit jutut, joita teen joka päivä, enkä tuhlaa yhtäkään päivää Netflixin tuijottamiseen sisällä.

Ö = Ötököiden loistaminen poissaolollaan. Koska ikinä kesästä haaveillessa ei muista niitä alituiseen ympärillä pyöriviä amppareita, iniseviä hyttysiä jotka pistävät kropan ruvelle tai ärsyttäviä kärpäsiä, jotka valvottavat pörinällään. Joten sovitaanko, että niitä ei tänä vuonna ole ollenkaan, joohan?


Ja joo, tämän litanian sijaan olisin voinut yhtä hyvin sanoa että kesällä haluaisin bilettää ja panna kuumia miehiä, mutta päätimpä nyt runoilla vähän enemmänkin. Ihan hyvä suunnitelma kuitenkin, eikö?

Ei kommentteja: