tiistai 12. huhtikuuta 2016

Liebster Award-blogihaaste

Ihana Suoraanpuhujan päiväkirjan Sofia muisti minua vastikään Liebster Award-tunnustuksella, jonka ideana on haastaa bloggareita vastailemaan tunnustuksen antajan keksimiin kysymyksiin ja tuoda omani kaltaisia uudehkoja ja suht tuntemattomia blogeja maailmankartalle, jee! Sofia on siis laatinut minulle ja parille muulle saman genren bloggaajalle listan kysymyksiä, joihin nyt seuraavaksi vastaan.


Mistä sait idean blogiisi?

Olen harrastanut bloggaamista iät ja ajat, ja ennen tätä nykyistä blogiani kirjoitin käsitöihin ja sisustamiseen painottunutta Unelmien vuokrakämppä-nimistä blogia. Ihmissuhdejuttuja alkoi kuitenkin hiipiä mukaan pikkuhiljaa sen jälkeen kun kaksi vuotta sitten erosin, ja lopulta mielenkiintoa ei enää riittänyt niiden virkkausohjeiden raapustamiseen vaan viime kesänä aloitin puhtaalta pöydältä puhtaasti ihmissuhde- ja seksiaiheiden parissa.


Omat suosikkibloggaajasi?

Ihmissuhdegenrestä suosikkejani ovat muun muassa Henriikka/Sinkkublogi, Jemina/No sex and the city, sekä kysymysten laatija itse eli Sofia/Suoraanpuhujan päiväkirja. Muita joista kovasti tykkään ovat mm. Iina/But I'm a human not a sandwich, Anna/Lapsellista sekä Aino/Visuaalisesti vaativa. Mulla on valitetettavan vähän aikaa etsiskellä uusia hyviä blogeja luettavakseni, vaikka maailma onkin niitä täynnä.


Kerrotko deiteillesi blogistasi?

Joo, ei tämä ole mikään salaisuus. Kyllä se on niin, että jos tämä blogi olisi jätkälle joku paha dealbreaker, niin parempi että se tulee ilmi aika nopeasti eikä sitten kun hääkutsut on lähetetty. Yleensä teen niin, että samalla kun lisään kenet tahansa uuden ihmisen Facebook-kaverikseni, oli kyseessä sitten joku potentiaalinen deitti tai vaikkapa kaverini pikkusisko, kutsun hänet samalla tykkäämään blogin Facebook-sivusta ja ikään kuin salakavalasti paljastan, että kirjoitan tälläistä.


Monesko Tinder-deitti on menossa?

Mulla ei ole ollut Tinderiä enää pariin kuukauteen ja olen viimeksi käynyt Tinder-treffeillä viime lokakuussa. Jos nyt kuitenkin tässä laskeskelen, niin tuo lokakuinen tyyppi taisi olla kutakuinkin viidestoista Tinder-deittini.


Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?

Uskon siihen, että joku ihminen voi tehdä ensisilmäyksellä suuren vaikutuksen, joka parhaassa tapauksessa ehkä johtaa rakastumiseen ja rakkauteen. Mutta että sitä alkaisi yhtäkkiä syvästi rakastaa jotakuta jonka näkee tien toisella puolella bussipysäkillä, tuskin siihen kukaan uskoo.


Entä millään muullakaan silmäyksellä?

Kyllä mä rakkauteen uskon, mutta siihen vaaditaan aika paljon muutakin kuin pelkkiä silmäyksiä.


Onko deittailu parantanut vai huonontanut käsitystäsi suomalaisista miehistä?

Hmm, no jos jotain niin parantanut, mutta eipä mulla aikaisemminkaan ollut mitenkään huono käsitys miehistä. Tässä on ehtinyt tätä deittailuhistoriaakin kertyä jo sen verran, että en enää ihan tarkalleen muista minkälaisia käsityksiä minulla oli miehistä silloin kaksi vuotta sitten, kun erosin ja aloittelin sinkku-uraani.


Kerro hyvä Tinder-stoori 5 lauseella!

Leikittiin kerran kavereideni kanssa Tinderilläni ja sain matchikseni jätkän, joka oli ystäväni kanssa samassa koulussa. Seuraavana iltana istuttiin ulkona pelaamassa Totuus vai tehtävä-juomapeliä ja sain tehtäväkseni mennä pussaamaan jotakuta lähistöllä olevaa jätkää. Marssin parin metrin päässä istuvan jätkäporukan luo, jonka jäsenistä yksi oli etäisesti tutun näköinen, ja annoin sekä hänelle että hänen kavereilleen pikaiset pusut. Sitten omat kaverini syöksähtivät viereeni ja hihitellen kertoivat tajunneensa, että jätkä, jota olin juuri suudellut, oli se kaverini kanssa samassa koulussa oleva matchini. Naurettiin jätkän kanssa hauskalle yhteensattumalle, ja illan päätteeksi jatkoimme juttua siitä pususta vielä vähän pidemmällekin. ;)


Mikä on suosikkitreffipaikkasi?

Tykkään käydä treffeillä kesäisin, koska silloin voi istuskella ulkona, ja yksi lempipaikkani onkin kotini lähellä sijaitseva kallio, josta on hienot näköalat.


Keksi lause, joka olisi totaalinen turn off ensitreffeillä.

"Mä muutan ens viikolla Rovaniemelle."


Milloin on seuraavat treffit?

No sen kun tietäis! Vähän on hiljaista sillä rintamalla just nyt :D


Ikävä kyllä en nyt keksi oikein kenelle jakaisin tunnustusta eteenpäin, joten omalta osaltani en voi laittaa hyvää kiertämään, anteeksi! Kuitenkin, kuten Sofia totesi postauksessaan näitä kysymyksiä laatiessaan, "tilaisuutta kuulla hyvä Tinder-tarina ei pitäisi koskaan heittää hukkaan." Haastankin nyt siis teidät lukijat kertomaan, minkälaisia juttuja teille on sattunut Tinderissä tai ylipäätään deiteillä, jonkun kanssa viestitellessä tai vaikka petihommissa. Kaikenlaiset tarinat ovat tervetulleita, odotan niitä innolla. Ja kiitos vielä Sofialle, kysymyksiisi oli hauskaa vastata!

1 kommentti:

Sofia kirjoitti...

Hei toi Facebook-juttu oli hyvä!! Jotenkin ite alan miettimään vähän turhaakin, että kehtaako niitä nyt sinne kutsua. Oon kutsunu varmaan 5% mun fb-kavereista sinne :D Pitäis lopettaa se turhien tulkintojen tekeminen ja kokeilla!

Hei sellanen käytännön vinkki, että jos haluut tohon blogilistaukseen näkyviin vaan mun blogin etkä tota koko Stoorin feediä, niin siihen pitää laittaa www.stoori.fi/suoraanpuhujanpaivakirja/feed. Sitä ei voi tietää mistään eikä se tieto oikeen sovi kerrottavaks mihinkään niin kerroin nyt tässä :D