maanantai 4. huhtikuuta 2016

Laatua panemiseen

Seksi on yleisesti ottaen aika kivaa, mutta toisinaan enemmän kivaa ja toisinaan vähemmän. Välillä siitä saattaa tulla suorastaan epämiellyttävää tai vähintäänkin tylsää. Mitkä tekijät sitten vaikuttavat siihen, onko se seksikokemus tajunnanräjäyttävän hyvä tai haukotuttavan huono?

Hyvä seksi kestää sopivan mittaisen ajan. Se ei ole mikään tietty minuuttimäärä, vaan riippuu aika paljon tilanteesta ja fiiliksestä. Itse en kuitenkaan suuremmin välitä sellaisista monen tunnin hikisistä seksimaratoneista, koska loppuvaiheessa siitä hommasta tulee vain lähinnä sellaista hikistä suorittamista eikä jaksa enää oikein keskittyä muuhun kuin kramppaaviin lonkkiin ja hirvittävään janoon. Ei se siitä seksistä silti huonoa tee, mutta pitkä kesto ei todellakaan ole myöskään mikään laadun tae. Toisaalta sellainen sadan metrin aitajuoksun maailmanennätysajan mittainen sessiokaan ei ole erityisen optimaalinen, ei siinä ehdi itse oikein mukaan ollenkaan.

Tuntuu tavallaan ikävältä sanoa tämä ääneen, mutta toisinaan muuten hyvä seksi tuntuu tylsältä siksi, ettei meisselillä ole tarpeeksi mittaa. Ei se pienempi koko sitä tarkoita etteikö seksi voisi olla hyvää, mutta sen eteen pitää nähdä aika paljon enemmän vaivaa, kun pitää kikkailla asentojen kanssa ynnä muuta. Ja koska asiaa on aika kiusallista ottaa puheeksi, ei oikein kehtaa kieltäytyä jostakin tietystä asennosta vaikka tietäisi ettei niin päin ollessa yksinkertaisesti tunnu missään. Pienemmän kanssa saattaa joskus tulla sellainenkin ongelma, että kondomi on hiukan liian iso, ja siihen jää kärkeen ylimääräistä tilaa. Sitten se epämääräinen lateksinpalanen pitää sellaista ällöttävää "lussuttavaa" ääntä, joka vie kyllä ihan totaalisesti fiilikset pois. Sama ongelma voi tulla silloinkin, jos vaikkapa sen spärdärin takia lippu jää puolitankoon eli muna niin sanotusti puolikovaksi. Sellainen tilanne on muutenkin tosi raivostuttava, koska sellaisesta passelinkaan kokoisesta ei ole mitään iloa velttona.Erityisen hyvä seksi on mielestäni sellaista, jossa molemmat ovat täysillä mukana eikä kumpikaan vaan makaa passiivisena paikallaan. Homman pitää olla intohimoista ja kiihkeää, tai muuten fiilis lähtee totaalisesti kävelemään. Jos toinen vain makaa ilmeettömänä eikä osoita minkäänlaista aloitteellisuutta, tulee itselleni epävarma olo että teen jotakin väärin kun toinen ei nauti. Mielestäni hyvään seksiin kuuluu myös olennaisesti kaikki se ennen varsinaista yhdyntää tapahtuva toiminta, eikä siinä tarvitse yhtään kiirehtiä. Ja tällä en nyt tarkoita sitten pelkästään pikkareiden sisäpuolella tapahtuvia juttuja. Mielestäni on tosi epämiellyttävää, jos jätkä ensi töikseen tunkee kätensä housuihini tai vaikka puristaa tissistä kovaa ja kuvittelee sen olevan riittävä lämmittely itse asiaa varten. Välillä on hauska ottaa sellaiset pikaiset, joissa käydään aika lailla suoraan asiaan ja hoidetaan homma parissa minuutissa, mutta ei se todellakaan ole mikään paras tai ainoa tapa harrastaa seksiä.Orgasmi ei ole mielestäni välttämättä hyvän seksin mittari, siitä voi nauttia tosi paljon ilman sitä loppuhuipennustakin. On kuitenkin aika epäkohteliasta harrastaa seksiä vain oma orgasmi mielessä ja jättää toinen vaille huomiota. Useinhan siinä käy niin, että homma loppuu jätkän laukeamiseen, ja jos tyttö ei saanut, niin sille ei sitten mitään voi. Eräs mies jopa sanoi minulle kerran, että hän ei oikein tykkää sen yhdynnän jälkeen enää mitään sitten tehdä, ja jäin siihen sitten kiimaisena ja turhautuneena makoilemaan. Minulle ainakin on tärkeää että se toinenkin nauttii, ja siksi pyydän aina kaikkia sanomaan rohkeasti jos on jotakin mitä voin tehdä eri tavalla tai paremmin. Jos välittää vain omasta nautinnosta, miksi edes vaivautua petihommiin toisen ihmisen kanssa, kun homma hoituu oman kädenkin avulla? Kysynpähän vaan.

Onneksi huonosta seksistä saa pienellä panostuksella usein ihan hyvää, se vaatii vaan vähän harjoittelua ja avoimuutta. Vinkkejä joihinkin tässäkin postauksessa mainittuihin ongelmakohtiin löytyy muun muassa tästä postauksesta, jonka kirjoitin viime vuoden puolella. Lopuksi vielä hyvä elämänohje, jonka löysin etsiessäni kuvitusta tähän postaukseen. Enpä olisi itse osannut tuon paremmin sanoa.Ei kommentteja: