maanantai 21. maaliskuuta 2016

Ääntä!

Tuli tuossa pari päivää sitten vastaan hauska artikkeli äänekkään seksin hyödyistä. Artikkelin mukaan ääntely seksin aikana muun muassa auttaa rentoutumaan ja vapautumaan, on kumppanin mielestä kiihottavaa ja auttaa häntä laukeamaan nopeammin. Vaikka kyseessä ei ollutkaan mikään laatujournalismin taidonnäyte ja hyötyjä oli jutussa lueteltu vain viisi vaikka otsikossa lukikin seitsemän, olivat ne viisi mielestäni ihan paikkansa pitäviä ja todistettuja oikeassa elämässä.

Itse pidän kuulemma ihan kiitettävästi ääntä seksin aikana, tai ainakin sellaista palautetta olen miehiltä saanut. Kaikkien mielestä se on myös hyvä juttu, ja aika moni menneisyyteen jäänyt mies on juttumme loputtua kertonut kaipaavansa huutamistani. Niimpä minun on pakko olla tuon artikkelin kanssa samaa mieltä siitä, että äänekkyys on ilmeisesti hyvä juttu. Artikkelin mukaan ääntelehtiminen toimii puhumista paremmin kommunikointikeinona seksin aikana, ja onhan se ihan totta, että äännähtämällä vähäsen pystyy paljon helpommin ja nopeammin ilmaisemaan "tuo tuntuu hyvältä" kuin käyttämällä sanoja. Artikkelin väite siitä, että ääntely vapauttaa ja rentouttaa, on mielestäni myös totta. En pysty itse rentoutumaan yhtään jos mies on ihan hipihiljaa, ja tuntuu että se äänen päästäminen myös auttaa hengittämään ja sitä kautta rentoutumaan. Myös se, että ääntely kiihottaisi kumppania, on ehdottomasti todistettu paikkansapitäväksi. Sen perusteella mitä olen kuullut, sata prosenttia miehistä syttyy enemmän tytöstä joka ääntelee kuin sellaisesta joka vain makaa hiljaa. Myös se, että ääntely auttaisi miestä tulemaan, pitää paikkansa. Aina välillä jos itselleni alkaa jo riittää saatan pistää hieman lisää ääntä kehiin, joka hyvin usein johtaa siihen että mies innostuu lisää ja hoitaa homman kotiin. Artikkelissa myös mainittiin, että ääntelyn avulla pystyy helposti viestittämään mahdollisille kämppiksille, että nyt ei ole hyvä hetki tulla lainaamaan sokeria. Ajatus siitä, että kiljuisin täysillä menemään niin että joku viereisessä huoneessa kuulee, on mielestäni aika kiusallinen, mutta kyllähän sillä ihan varmasti saa viestin menemään perille. Tuollaisissa tilanteissa tykkään mielummin yrittää pysytellä hiljaa, sillä niin kuumaa kuin ääntely onkin, on toisinaan jopa kuumempaa yrittää tosissaan taistella ääntelyä vastaan. Moni jätkä on syttynyt lujaa nähdessään ponnisteluni, kun tekisi mieli huutaa mutta en voi. Kannattaa testata!

Ääntelyn suhteen kuitenkin pätee sama sääntö kuin muussakin seksiin liittyvässä: sitä ei kannata ruveta feikkaamaan. Jos äänen pitäminen tuntuu teennäiseltä, sitä ei kannata väkisin tehdä, tuskin siitä silloin nauttii kumpikaan. Ei sen äänen myöskään tarvitse olla mitään pornotähtimäistä voihkintaa tai jotain kornia "oh yeaahh"-huutelua. Itse en pahemmin mieti omaa huuteluani, vaan ääni tulee aika spontaanisti. Naapureideni vuoksi toivon vain, ettei se kuulosta miltään nälkäisen vuohen kimitykseltä tai kissan rääkkäykseltä..

Käy lukemassa tekstin pohjana toiminut artikkeli tästä. Ja sitten ei muuta kun huutamaan!

Ei kommentteja: