lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 5


Kuka muu kuuluu niihin ihmisiin jotka joka vuosi shoppaavat joululahjoja paniikissa aatonaattona? Tänä vuonna olen jostain syystä tavallistakin huonommin aikataulussa lahjojen suhteen, mutta onneksi vielä ehtii. Vaikeintahan näissä lahjahommissa on ainakin minun mielestäni se lahjan keksiminen. Erityisen hankala tilanne on silloin, jos elämässä on joku kiva mies josta kyllä tykkää mutta joka nyt ei kuitenkaan ole ihan poikaystävä. Sitä haluaisi antaa lahjan, mutta ei mitään liian isoa. Toisaalta joku persoonaton suklaarasiakin on aika tylsä. Jos teillä muilla on samanlaisia ongelmia, toivon että tämän päivän joulukalenteriluukku antaa teille vähän inspiraatiota lahjan hankintaan. Tänään siis luvassa kaksikymmentä suht pienen budjetin lahjaideaa miehelle!

Siinäpä kymmenen ekaa. Kaikki kollaasin tuotteet irtoavat lahjapakettiin alle kahdellakympillä, eli ei mikään ylivoimainen panostus. Loput kymmenen eivät oikein kuvakollaasiksi taivu, joten ne perinteisenä listana:

1. Rahalahjoitus, vaikkapa Unicefille tai muuhun vastaavaan järjestöön. Maailmanparantaja-hippimiehet ainakin arvostavat varmasti.

2. Keikkaliput. Ei ehkä minnekään Metallican keikalle mistä saa maksaa itsensä kipeäksi, mutta vaikka jonkun pienemmän bändin tai tyypin lempidjn keikalle.

3. Itsetehty lahjakortti, jolla saa vaikkapa hierontaa tai jotain muuta kivaa.

4. Ruokaa, vaikkapa itse leivottu leipä tai joku pähkinäsekoitus tyylikkäässä purkissa.

5. Joku yhteinen kuvanne kehystettynä. Tai sitten vaikkapa pieni albumillinen kuvia itsestäsi alusvaatteissa.

6. Yhteinen ravintolaillallinen, jonka sinä tarjoat!

7. Jokin hölmö inside-vitsiinne liittyvä lahja joka naurattaa. Esimerkki: sanoin joskus teininä isälleni että suostun isän halittavaksi tms. kun lehmät lentää, niin iskä osti sitten joululahjaksi narusta kattoon kiinnitettävän lehmän joka pyörii ympyrää.

8. Siivoustarvikkeita. Vaatii lahjan saajalta suht hyvää huumorintajua.

9. Kondomeja. Niitä nyt aina tarvitsee!

10. Varahammasharja, jonka tyyppi voi jättää vaikkapa sinun luoksesi.

Eikä sitten muuta kuin lahjojen hankintaan!

Ei kommentteja: