tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 22

Aina toisinaan miehet lakkaavat olemasta vaikeita ja ärsyttäviä tai  ja ovat sen sijaan tosi ihania. Oikeastaan niin käy aika useinkin, mutta nämä ihanuushetket ovat blogissa tosi aliedustettuina verrattuna urpoiluun. Tänään joulukalenterissa haluaisin siis muistella muutamaa hetkeä jolloin joku mies on ollut erityisen ihana ja suloinen. Seuraavaksi luvassa siis kolmen tapauksen verran lällyromantiikkaa. Nenäliinat valmiiksi!1. Kahdeksannella luokalla eräs poika josta tykkäsin lahjoitti minulle edellisellä välitunnilla läheisen uimahallin kahviosta ostamansa pussillisen Kuumat kummut-karkkeja. Ystävänpäivänä.2. Olin tavalliseen tapaan eräänä lauantaina töissä ja menossa sen jälkeen illalla juhlimaan. Tarinan sankari oli heittänyt minut aamupäivällä töihin ja laittoi sitten myöhemmin viestiä, että ehtisi tulla hakemaankin ja heittää minut kotiin. Kun hän sitten tuli hakemaan minut työpäiväni päätyttyä, autoon astuessani hän ojensi minulle muovipussin jossa oli salaatti, herkullinen smoothie ja vesipullo. "Ajattelin että sulla vois olla nälkä", hän sanoi. Aww.


3. Eräänä päivänä silloinen poikaystäväni tuli kotiin ja huikkasi ovelta: "Tänään on se päivä kun oon seurustellut sun kanssa pidempään kun kenenkään muun kanssa ikinä!" Tämän suuren juhlapäivän kunniaksi hän oli ostanut kaupasta jäätelöä ja sain valita syödäänkö sen kanssa lakritsi- vai kinuskikastiketta.

Ihan harmittaa että en keksinyt kirjoittaa tästä aiheesta aikasemmin, sillä näitä tarinoita tuli mieleen enemmänkin ja tuntui vaikealta valita vain kolme. Ja nyt on tuo joulukin tulossa, sitähän ei ikinä tiedä mitä söpöyksiä se tuo tullessaan!

Ei kommentteja: