perjantai 18. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 18

Seksi on yksi sellaisista tilanteista, jonka aikana voi olla puhumatta synnyttämättä kiusallista hiljaisuutta. Minä kuitenkin vieroksun kovin sellaista seksiä, jossa mies vain tuijottaa hiljaa silmiini tai korkeintaan ähisee hiukan. Pidän siitä että mies saa suunsa auki sängyssä, mutta ei siellä silti tarvitse turhia alkaa jutustelemaan. On myös juttuja, joiden sanominen kesken kaiken voi pahimmillaan viedä fiiliksen kokonaan. Tänään joulukalenterissa seitsemän sellaista juttua, jotka kannattaa mielummin jättää sanomatta petipuuhien aikana.
1. Mitä tahansa meisselin kokoon liittyen. Mielestäni on lähinnä huvittavaa jos mies mahtailee varustuksellaan hirveästi, eikä naiselle isompaa syntiä kai olekaan kuin vihjailla miehelle munan pienestä koosta. Joskus olen kyllä seksin jälkeen kehunut jätkän varustuksen kokoa, mutta en kesken kaiken.

2. "Mikä toi ääni oli?" Kyllä, seksistä lähtee joskus outoja ääniä. Itseänikin välillä huvittaa kaikenlaiset litinät, mutta pikemminkin yritän silloin keskittyä johonkin muuhun enkä todellakaan ota asiaa puheeksi.

3. "Onko sulla muuten jotain tauteja?" Tosi tärkeä keskustelunaihe mistä pitää ehdottomasti jutella, mutta ei siinä vaiheessa kun ollaan jo puolimatkassa sisään.

4. Mikä tahansa vieraalla kielellä. Lähtökohtana mielestäni on, että jos molemmat puhuvat suomea, sitä puhutaan myös sängyssä. Mikään ei ole hirveämpää kuultavaa seksin aikana kuin joku pornosta matkittu teennäinen lausahdus englanniksi.

5. "Eikä, unohdin soittaa hammaslääkäriin tänään!" Välillä ajatus saattaa vähän lähteä harhailemaan, mutta yritä pitää silloin suu kiinni.

6. "Rakastan sua" silloin kun sitä ei ole aikaisemmin toiselle sanonut. Muussa tapauksessa ok, jos sellaista hempeilyä tykkää harrastaa.

7. "Voisitko ystävällisesti olla niin kiltti ja kääntyisit ympäri?" Ihan hirveää. En voi sietää sitä, että minua kohdellaan sängyssä kuin jotain Englannin kuningatarta. Jos asentoa halutaan vaihtaa, simppeli "käänny" toimii paljon paremmin kuin joku kolmisivuinen lupakaavake

Mitä siellä sängyssä sitten pitäisi jutella? Voi olla että kirjoitan aiheesta myöhemmin lisää. Pysykää kanavalla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kohta seiska! Täysin samaa mieltä. Sängyn ulkopuolella pitää kohdella kuin Kuningatarta, mutta petipuuhissa kuin huoraa.

Ja siitäpä sitten seuraava: miten saa kiltin ja kohteliaan miehen komentelvammaksi? Tämänhetkinen mies on enemmän "mitä sä haluut seuraavaks? No oisko vaikka takaapäin hyvä?" EI NÄIN!!!

Larissa kirjoitti...

Anonyymi: Tuo pulmasi kuulostaa vähän liiankin tutulta. Jotenkin voisit yrittää muotoilla asian niin, että kerrot tykkääväsi tosi paljon käskevämmästä puhetyylistä tai jopa vihjailla, että kyseleminen ja mielipiteen tiedustelu vie fiilikset touhusta kokonaan. Jos mies kerta haluaa sinua miellyttää, niin eiköhän kyseleminen lopu jos teet selväksi ettei se sinua sytytä. Seuraavan kerran kun hän kysyy "mitä sä haluisit seuraavaks" vastaa vaikka "että lopetat kyselemisen ja sanot mitä itse haluat" :D