tiistai 15. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 15

Ajattelin tehdä vähän tunnustuksia tänään. Meillä kaikilla kun on niitä luurankoja kaapissa ja jotain omia henkilökohtaisia outouksia, joista ei välttämättä tiedä kukaan muu kuin me itse. Minulla on niiden lisäksi myös ihanan yhteenhitsautunut kaveriporukka, jonka inside-läppä on monen ulkopuolisen mielestä sekä tosi käsittämätöntä että erittäin outoa. Kerroin hiljattain yhden niistä (allaolevan listan numero 5) eräälle jätkälle ja vasten kaikkia odotuksiani hänen mielestään se oli tosi hassu juttu eikä ollenkaan creepy ja ahdistava kuten pelkäsin. Hän innostui vielä lisää kun kerroin suunnittelevani tätä paljastuspostausta. Älkööt siis lukijat (ja erityisesti yksi tietty lukija) säikähtäkö, tänään joulukalenterissa kymmenen sellaista asiaa joita en ihan kaikille ole kertonut. Paitsi tänään.

1. Kun selaan Tinderiä, saatan pyyhkäistä muuten potentiaalisen jätkän vasemmalle siksi että hänellä on joku mielestäni tyhmä nimi. Kuten joku Aripekka tai Jyrki. Sori vaan.

2. Tyhmien nimien listaan kuuluvat myös ne joista meillä on kavereideni kanssa epämääräisiä inside-vitsejä. Kuten Aki tai Juuso. Sori vaan teillekin.

3. Tavatessani uuden miehen mietin aina miltä nimeni kuulostaa yhdistettynä hänen sukunimeensä. En toki ala haaveilla heti avioliitosta (useimmissa tapauksissa kaikkea muuta) mutta tuo nimijuttu on joku syvään juurtunut tottumus joka vaan aina pompahtaa mieleen.

4. Kuulin joskus jostain, että ne ihmiset joiden vanhemmat eivät ole eronneet pysyvät todennäköisemmin omissa avioliitoissaan paremmin, joten pidän sitä hyvänä enteenä jos tapailemani miehen vanhemmat ovat yhdessä.

5. Keksittiin joskus monta vuotta sitten kavereideni kanssa että kaikki haluavat nimetä tulevaisuudessa lapsensa Mikaeliksi, niin meillä on nyt sitten kisa päällä että kuka ikinä ehtiikään pienen pojan ekana pyöräyttämään saa yksinoikeuden Mikael-nimeen.

6. Olen melkein jokaisen jätkäni kanssa miettinyt seksin aikana joskus, että voisitko nyt laueta jo kohta kun en jaksaisi enää. En tietenkään sano sitä ääneen vaan yritän parhaani mukaan esittää että kivaa on. Sori jälleen..

7. Olen tapaillut monta kertaa useampaa jätkää yhtä aikaa ja parhaimmillaan kierroksessa on ollut kolmekin tyyppiä samanaikaisesti. Eikä tapanani ole ollut kertoa miehille toistensa olemassaolosta. Aika vanhaa tietoa blogin säännöllisille lukijoille, mutta tulee aina välillä yllätyksenä miehille itselleen. 

8. Joskus nuorempana koin välillä ahdistusta siitä, että suhde jonkun miehen kanssa on varmasti tuhoon tuomittu koska horoskooppimerkkimme eivät sopineet yhteen. Olen kuitenkin päässyt tästä jo yli.

9. Keskustelemme kavereideni kanssa seksijutuista tosi yksityiskohtaisesti. Myös kokoasioista.

10. Yksi tärkeimmistä kriteereistäni miehille on, ettei saa olla kissalle allerginen. Miehiä nimittäin tulee ja menee, mutta kissat ovat jos eivät ikuisia niin ainakin tosi paljon pitkäikäisempiä kuin mikään parisuhteeni tähän asti.

Ja vielä se +1: Olen oikeasti tosi kiva ja normaali ihminen, enkä häähullu vauvakuumeilija sekopää vaikka tästä nyt sellaisen kuvan ehkä saikin..

Ei kommentteja: