maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulukalenteri 2015: Luukku 14

Kävijätilastoja tarkastellessani huomasin, että viimeviikkoista keinutuoliseksipostausta on luettu aika paljon keskimääräistä enemmän. Huikeata, kiva että tykkäätte! Toivottavasti postaus inspiroi teitä toteuttamaan omia keinutuolisessioita. Jotta se sujuisi mahdollisimman smoothisti, on tämän päivän joulukalenteriluukussa yksitoista biisiä joilla saa takuuvarmasti tunnelman viritettyä. Tai sitten ei. Kokeilkaa oman harkinnan mukaan..

1. Tunnelman virittelyn voi aloittaa rauhallisesti kevyellä vihjailulla. Siihen sopii esimerkiksi Sannin Sotke Mut, jossa on sellainen mukava BDSM-henkinen pohjavire.

2. Jos kumppanisi ei tartu vihjeeseen, voit lisätä astetta isomman vaihteen silmään ja laittaa soimaan Lord Estin ja Mariskan Hellä ori-kappaleen.

3. Pökköä pesään lisää myös Jason Derulon ja 2 Chainzin Talk Dirty.

4. Seuraavaksi voitte ruveta vähentämään vaatteita ja sehän sujuu sopivan vauhdikkaasti samalla seksikkäästi tanssien LMFAOn Sexy And I Know It-biisin tahtiin.

5. Loistava strippausbiisi erityisesti miehille on Magic Mike XXL-leffasta löytyvä Ginuwinen Pony.

6. Ujon jätkän valinta on Tenacious D:n Fuck Her Gently, joka kertoo jätkän puolesta mitä tuleman pitää.

7. Villimpää menoa vauhdittaa kivasti Warrantin Cherry Pie.

8. Kunnon 50 Shades of Grey-tyyppiseen toimintaan sopii parhaiten mikäpä muu kuin kyseisen elokuvan soundtrackilta löytyvä Annie Lennoxin I Put A Spell On You.

9. BDSM-leikkien tosifanit sytyttää varmasti myös Rihannan S&M.

10. Musen United States of Eurasia ei ole erityisen seksuaalisviritteinen, mutta erityisesti kohta 3,19-3.37 on hyvää sing along-kamaa kliimaksin huippuhetkellä.

11. Kun hommat on hoidettu, voi siinä halailun lomassa vielä fiilistellä yhdessä The Lonely Islandin I Just Had Sex-kappaletta.

En muuten sitten vastaa seurauksista jos laitatte nämä soimaan eikä irtoakaan. Vaikka pitää kyllä olla tosi tiukkapipoinen tyyppi kyseessä jos ei edes vähäsen innostu strippausesityksestä Ponyn tahtiin..

Ei kommentteja: