tiistai 10. marraskuuta 2015

Tulitko sä? No en, mutta ei se mitään

Hei miehet, kuinka moni on joskus ollut huolissaan jos ei saa naista laukeamaan? Ja naiset, kuinka monella on tai on joskus ollut paineita laukeamisesta? Veikkaan että aika moni nosti käden, minä muun muassa. Turha stressaaminen tulemisesta on kuitenkin no, aika turhaa. Eräs kaverini havainnollisti asian mielestäni loistavasti yksinkertaisen teorian muotoon ja jaan nyt hänen viisauttaan teille muillekin.

Eli teorian mukaan miehen orgasmi on kuin ilotulitus: nousukiitoa joka päätyy räjähdykseen, on ohi nopeasti ja tapahtuu vain yhden kerran. Ja näinhän se menee. Aika harvalla tuntemallani jätkällä on ongelmia sen kanssa ettei laukea ollenkaan, vaikka tietty muutaman kerran on sellaistakin sattunut. Yleensä kuitenkin seksissä koko homman loppuhuipennus on se miehen tuleminen.Tältäkö miehen pään sisällä näyttää orgasmin hetkellä?

Naisen orgasmi sen sijaan on kuin kiehuva vesikattila. Vaikka vesi ei kiehuisikaan yli, se pysyy silti kuumana ja toisinaan se voi poreilla koko ajan ihan siinä rajoilla kiehumatta kuitenkaan yli. Toisin sanoen, orgasmin puuttuminen ei tee seksistä huonoa vaan se voi tuntua todella hyvältä vaikka huipennus jäisikin puuttumaan. Ja toisaalta me naiset voimme saada eri tyyppisiä orgasmeja, jotka tuntuvat erilaisilta ja jotka saavutetaan eri tavoin. Mielestäni on jopa surrealistinen ajatus että tulisin joka kerta ja siksi pidän hölmönä miesten stressiä aiheesta. Laukeaminen on kiinni niin hirveän monesta eri asiasta: toisinaan vitsailen siihen vaikuttavan jopa planeettojen oikeat asennot. Jos mielentila on väärä on ihan sama mitä temppuja mies tekee, kun ei niin ei.Mielestäni laukeaminen ei ole mikään hyvän seksin mittari. Tai no, sellainen seksi jossa tulen on aina tietty ihan tyydyttävää, mutta se voi olla myös tylsää. Toisinaan varsinkin pidemmissä suhteissa seksi alkaa noudattaa tuttua hyväksi havaittua kaavaa, jossa toistetaan sellaiset toimiviksi todetut temput ja asennot joilla aiheutetaan mekaanisella stimulaatiolla se orgasmi. Mutta paljon parempaa ja tyydyttävämpää voi olla sellainen seksi, jossa ei välttämättä sitä orgasmia tapahdu mutta se on muuten jännittävää ja kiihottavaa, siitä saa niin sanotusti kiksejä. Ja jos sitten kävisikin niin onnellisesti että orgasmi tuleekin, on sellaisen jännittävän seksin aikana laukeaminen paremman tuntuista kuin tylsemmässä seksissä. Obviously.

Monella miehellä on tosi orgasmikeskeinen näkökulma seksiin ja he kokevat epäonnistuneensa rakastajina mikäli eivät saa naistaan laukeamaan, ja tälläinen katsantokanta voi aiheuttaa myös sen että nainen alkaa kokea paineita saada orgasmi miellyttääkseen miestä. Sitten siinä käy väkisinkin niin, että kun sitä orgasmia oikein yrittämällä yrittää saada sehän ei muuten tule millään. Toivon että seksikumppanini ottavat minut huomioon, ovat kiinnostuneita minun nautinnostani ja haluavat tehdä töitä sen eteen, mutta siitä ei tarvitse ottaa mitään paineita. Joskus on sellainen päivä että tiedän heti etten tänään laukea ja silloin yleensä sanon jätkälle että älä turhaan kun nyt ei vaan lähde. Siitä huolimatta voin nauttia seksistä tosi paljon ja muutaman kerran on käynyt niinkin, että kun olen ikään kuin luovuttanut orgasmin saamisen suhteen ja sanonut jätkällekin että ei tästä nyt mitään tule, nautinnon huipun aallot hiipivätkin salakavalasti kroppaani ja yllättävät iloisesti. Että no, tästä opimme että paineiden ottaminen on ehkä se paras tapa ehkäistä laukeamista, joten sovitaanko ettei enää stressata tästä asiasta ja nautitaan vaan!

Ei kommentteja: