perjantai 6. marraskuuta 2015

Tuhmien puhuminen: kiusallista vai kuumaa?Dirty talk. Siinä on muuten sellainen taiteenlaji, joka ei kaikilta ihan tuosta vain luonnistu. Toiset tykkää ja toisille tulee lähinnä vaivaantunut olo, varmaan ylläolevan esimerkin tyyppisissä tilanteissa lähinnä sitä jälkimmäistä. On yllättävän vaikeaa keksiä lennosta juttuja jotka saavat toisen (ja myös itsen) syttymään ilman että sieltä suusta hypähtää ulos teennäisen tai muuten vain kummallisen kuuloisia sammakoita.

Se on kyllä huomattu käytännössäkin. Ensi kosketuksen aiheeseen sain joskus 18-vuotiaana kun eräs jätkä toivoi että puhuisin hänelle tuhmia juttuja englanniksi. Tyyppi oli vasta toinen seksikumppanini ikinä ja olin siis aika kokematon ja vähän ujokin, joten en kyllä syttynyt ajatukselle yhtään. Ajatuskin tuntui vaivaannuttavalta ja tuntuu kyllä oikeastaan vieläkin, enkä pojan toivetta silloin ryhtynyt toteuttamaan. Mutta vaikka englannin höpötteleminen sängyssä kuulostaakin ehkä aika teennäiseltä ja epäluontevalta, homma ei välttämättä toimi kauhean hyvin suomeksikaan. Eräs tyyppi oli kerran erittäin kova juttelemaan ja huuteli kesken puuhiemme juttuja tyyliin "uuhh nyt saat isoa ja paksua munaa" tai kommentoi kroppani eri osia vuolain sanakääntein. Oli toki ihan kiva saada positiivista palautetta mutta noh, jossain vaiheessa en voinut tehdä muuta kuin painaa päätäni tyynyyn jotta en nauraisi ääneen. Jätkä oli ihan kikseissä ja minä tukehduin nauruun. Tätä stooria tykkään kertoa jos kysytään vaikkapa randomeinta seksitarinaa, on ihan hyvät naurut kirvoittanut yleisössä monet kerrat.
Mutta kyllä sen dirty talkin voi saada toimimaankin. Erityisen hyvin se toimii mielestäni kirjallisessa muodossa, eli tekstarina. Itse en tykkää kauheasti sellaisesta ronskien sanojen viljelystä vaan sytyn enemmän taitavasta kielenkäytöstä (hehheh) eli monipuolisesta asioiden kuvailusta ja siitä, että tarkoitusperä tulee selväksi vaikka tekstistä puuttuisikin pillut ja isot munat. Kovin yksityiskohtainen kuvailu siitä mitä jätkä haluaa minulle tehdä saa poskeni punehtumaan mutta kyllä myös sytyttää, vaikka enemmän kyllä ehkä tykkään sellaisesta flirttailevammasta vihjailusta jossa asiat ilmaistaan kiertelevämmin. Livetilanteessa mielestäni ehdottomasti vähemmän on enemmän, mutta ihan hiljaa ei sängyssä tarvitse olla. Sellaiset simppelit jutut, kuten "tunnut tosi hyvältä" tai "haluun sua tosi paljon" ovat aika toimivia. 

Itse olen aika huono puhumaan tuhmia sängyssä. Ilmaisen itseäni enemmänkin sanattomasti mutta sopivan äänekkäästi kuitenkin, ja noita ylläolevan kappaleen viimeisen lauseen esimerkin tyylisiä juttuja tulee heitettyä. Kirjallisesti ilmaisuni on rikkaampaa ja sexting on mielestäni tosi hauskaa ja kuumaa kun toinen osapuoli on siinä yhtä paljon mukana. Olen aika mestari näkemään kaksimielisyyttä melkein missä vain ja saankin keskustelun kuin keskustelun käännettyä helposti tuhmempaan suuntaan jos niin haluan. Englantia en kuitenkaan edelleenkään sängyssä puhu, siitä on turha haaveilla.

Ei kommentteja: