maanantai 9. marraskuuta 2015

Seksi ja alkoholi


Niin, kyllä alkoholi ja seksi liittyvät olennaisesti yhteen. Monet menevät baareihin vain etsimään seksiseuraa ja itse kullakin alkaa usein tehdä mieli seksiä muutaman drinkin jälkeen. Toisinaan sitä löytää baarista jonkun kivan miekkosen, ja tuntuu tosi hyvältä idealta lähteä tyypin mukaan kotiin ja harrastaa villejä lemmenleikkejä koko yö. Aamulla sitä sitten herää vieraasta asunnosta jonkun random jätkän vierestä, usein hiukan hämmentyneenä että mitäs sitä oikein tulikaan tehtyä.

Ei ole sattumaa että näitä yhden illan juttuja löytyy baareista eikä vaikkapa kaupan kassajonosta tai jostain muualta missä ollaan (yleensä) selvinpäin. Alkoholi vaikuttaa parhaimmillaan seksuaalisuutta boostaavasti ja vähentää estoja niin, että on helpompaa mennä puhumaan uusille ihmisille. Myös itse seksiin on helpompi heittäytyä pienessä hiprakassa ja siitä voi alkoholin ansiosta tulla joskus jopa parempaa kuin selvinpäin. Itse olen toisinaan kova jännittämään ekaa kertaa uuden ihmisen kanssa, ja silloin auttaa paljon kun ottaa alle vaikkapa lasin tai pari viiniä, niin pystyn paremmin rentoutumaan ja olemaan oma itseni. Pieni määrä alkoholia toimii itselläni kuin lemmenjuoma ja minusta tulee rohkeampi, avoimempi ja myös paljon aloitteellisempi. Sellaisessa kunnossa seksin harrastaminen on mahtavaa enkä nää siinä mitään pahaa tai huonoaa.

On kuitenkin hyvin eri asia juoda pari lasia viiniä kuin dokata rankasti koko ilta ja lähteä pilkun jälkeen jonkun kanssa privaattijatkoille. On siitäkin ihan hyviä kokemuksia, mutta ihan ongelmatonta siinä kunnossa sekstaileminen ei kyllä ole. Tässä viisi perustelua miksi seksi kaatokännissä ei ole ehkä se maailman paras idea:

1. Ehkäisy unohtuu helposti. Vähän liian monta kertaa on käynyt niin, että siinä kiihkon lomassa on vaan no ihan sama ei tässä mitää kortsuja tarvita ja annetaan mennä vaan. Eikä se jätkä välttämättä pysty tai ehdi vetää uloskaan ajoissa, kun koordinaatio on heikentynyt.

2. Jätkällä ei seiso. On muuten tosi raivostuttavaa kun se ei vaan pysy ylhäällä vaikka mitä tekisi, ja useimmiten se kortsu vielä hankaloittaa asiaa. Tämä johtaakin usein tuohon numeroon 1, kun päätetään vaan luopua siitä kortsusta että meisseli toimisi edes jotenkuten. Mutta ei sellaisesta puolijäykästäkään ole oikein mitään iloa.

3. Kännissä arvostelukyky hämärtyy ja mukaan voi tarttua tyyppejä, joita ei selvinpäin vilkaisisi kahta kertaa. Sitten sitä herää aamulla jonkun kammotuksen vierestä ja miettii mitä ihmettä on illalla oikein ajatellut

4. Seksistä ei muista aamulla mitään. Tämä on tosi kurjaa, varsinkin silloin harvoin kun oikeasti on hyvää seksiä mutta yksityiskohdat vain hämärtyvät. Harmittaa kun esimerkiksi tuossa loppukesästä olin erään kivan pojan kanssa ja muistelen hänen olleen oikein miellyttävä seuralainen sängyssä mutta en kuollaksenikaan muista touhusta mitään sen tarkempaa. Paitsi muutamia noloja juttuja, sillä..

..5. Tulee tehtyä juttuja joita häpeää tai katuu myöhemmin. Esimerkiksi tuon edellisen kohdan jätkän kanssa ollessani muistan laittaneeni jotain musiikkia soimaan taustalle, olisiko ollut Musea, ja jossakin välissä lauloin jotain biisiä kesken touhujen. Ja tuo nyt oli vain lievästi noloa, helposti voi tulla tehtyä juttuja joihin ei selvinpäin suostuisi ja aamulla sitten oikeasti kaduttaa.

+ 6. En tiedä teistä, mutta aika usein kun raahaudun baarista kotiin puoli viideltä aamuyöllä haluan vain kaatua sänkyyn ja nukkua vuoden putkeen, enkä todellakaan jaksa enää innostua mistään seksitouhuista. Kerran sanoin yhdelle jätkälle (oikeastaan samalle kuin edellisissä kohdissa, muistikuvat alkoivat palautua!) että jos hän ei jaksa voidaan mennä nukkumaan ja jatkaa aamulla. Hän oli kai vähän ihmeissään että haluatko sä nukkua nyt kun meillä on tässä juttu kesken. Toivottavasti kyseinen jätkä on unohtanut yhtä paljon yhteisestä yöstämme kuin minä, muuten ehkä kuolen häpeästä..Joku sanontakin kuuluu että pidetään järki päässä ja housut jalassa kun lähdetään viikonlopun viettoon, ja onhan siinä ihan vinha perä. Ei minua enää oikeastaan edes kiinnosta haalia baareista mitään random miehiä sänkyyni sähläämään ja vaikka toisinana bileissä tuleekin fiilis että olisi kiva saada tänään, aamulla olen kuitenkin ihan tyytyväinen herätessäni omasta sängystäni ilman epämääräisiä miekkosia vieressä. Mitään lupauksia en kuitenkaan lähde antamaan, aika varmasti jos nyt sanoisin että en muuten enää ikinä harrasta känniseksiä niin saletisti olisin jonkun tyypin sängyssä tuhannen kännissä heti ensi viikonloppuna. Taidan kuitenkin yrittää jatkossa tähdätä siihen, että harrastaisin seksiä kännissä vain sellaisten tyyppien kanssa joiden kanssa olen samoja juttuja tehnyt myös selvinpäin, toisin sanoen jonkun tutun kanssa jonka kanssa ollaan jo käyty läpi kaikki tautikeskustelut ynnä muut jos vaikka kävisikin niin että se ehkäisy taas kerran unohtuisi. Ja tietty tuo esimerkeissäni esiintynyt jätkä jonka kanssa vietetystä yöstä muistikuvat ovat hälvenneet, hänen kanssaan voisin tehdä uusia sänkymuistoja koska vain. ;)

Ei kommentteja: