tiistai 3. marraskuuta 2015

Ei nimi miestä pahenna: vaan mitä jos heillä on sama nimi?

Tämän sinkku-urani varrelle on sen verran monta miestä päässyt kertymään, että väkisinkin rupeaa tulemaan keskenään saman nimistä porukkaa vastaan. Olen kuitenkin onnistunut vetämään puoleeni kaimapareja huomattavan runsaan määrän. Jopa siinä määrin, että kaveri tulivat siihen tulokseen että kohtalo on sanellut minun voivan löytää Sen Oikean vasta kun listaltani löytyy joka miehelle kaima.

Lista on edennyt ihan hyvin ja kaimoja on löytynyt, mutta voi kun olisimme tienneet tämän ennen kuin päätin ryhtyä tapailemaan miestä jolla oli niin erikoinen nimi ettei toista löydy koko Suomesta. Eikä sen puolesta kyllä oikein mistään muualtakaan, sillä emme ole kavereideni kanssa löytäneet mistään edes viittauksia siihen että olisi olemassa joku samanniminen henkilö. Että silleen, toivon että kaverini olivat väärässä tämän kohtaloni ennustuksen suhteen, sillä muuten joko minusta tulee vanhapiika/puumanainen/ikisinkku tai vaihtoehtoisesti kohtaloni on päätyä yhteen kyseisen uniikin nimen omaavan miehen kanssa. Ja hän nyt ei ollut erityisen uniikki muuten kuin nimeltään eikä herättänyt kovin ihmeellisiä tuntemuksia, millään osa-alueella.

Ennen tätä tuplanimijuttua minulla oli tosi pitkään päällä sellainen putki, että löysin vain miehiä joiden nimi alkoi J:llä. Tämä tapahtui joskus lukioaikoina jolloin seurustelinkin yhden J:llä alkavan tyypin kanssa ja erottuamme kävin läpi aika liudan tyyppejä joiden kaikkien nimi alkoi samaisella kirjaimella. Jotenkin melkein kaikki baarissa juttelemaankin tulevat tyypit olivat aina Jusseja, Jerejä tai Joonaksia. Katkaisin kierteen alkamalla seurustella A-alkuisen jätkän kanssa mutta senkin jälkeen J-kirjain on välillä nostanut päätään. Kolme listallani olevista tuplanimistä on J-alkuisia.

Ärsyttävintähän tuossa saman nimisten ihmisten kanssa on se, että sitten yhtäkkiä puhelimessa on kolmen saman nimisen ihmisen numero ja yrität siinä sitten sekoilla kenen kanssa tekstaat. Toki ne voi puhelimeen tallentaa vaikka sukunimen kanssa, mutta niillä kaikilla on kuitenkin pelkkä etunimi Whatsapissa ja pitää katsoa aika tarkasti kenen kanssa sitä tekstailee. Kavereiden kanssa ollaan välillä puhuttu miehistä numeroilla, kuten vaikka Matti1 ja Matti2. Ovat muuten kuvitteellisia henkilöitä molemmat, pysykää matit nyt kaukana kun teitäkin pitää sitten etsiä kaksi. Mutta joka tapauksessa, välillä on tosi hankalaa. Onneksi en kuitenkaan ole kauheasti sellaista harrastanut, että olisin pyöritellyt useampaa saman nimistä aktiivisesti yhtä aikaa, mutta kerran oli kaksi saman nimistä peräkkäin. Ai niin, ja kerran Tinderissä mulle jutteli kaksi saman nimistä tyyppiä yhtä aikaa ja sitten vielä tapailin samalla saman nimistä ihmistä. Siinä oltiin muuten solmussa

.Hiljattain tein oikeastaan jo ennätyksen, sillä tapasin miehen joka oli järjestyksessä kolmas saman niminen listallani. Se sai minut miettimään, josko tämä kolmas kerta toden sanoo-juttu olisi kerrankin relevantti, sillä hän vaikuttaa ainakin lyhyen tuntemisen perusteella oikein kivalta ihmiseltä. Ja jotenkin hänessä yhdistyy kahden aikaisemman kaimansa hyvät puolet sellaiseksi melko ihanteelliseksi paketiksi. Mutta jos tämä nyt tarkoittaa että joudun käymään läpi kolmannen kierroksen vielä kaikkia muitakin nimiä, mä en kyllä ala.

Ei kommentteja: