sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Deittailun Bucket List

Heipä hei lukijat! On melko poikkeuksellinen lauantai-ilta, nimittäin olen kotona verkkareissa enkä ulkona juhlimassa, tätä ei olekaan hetkeen tapahtunut! Iltani ratoksi päätin naputella pientä listaa hauskoista jutuista, jotka pitäisi saada tehtyä ennen astumista vakavaan suhteeseen ja avioliiton satamaan. Ei kovinkaan ajankohtaista tässä osoitteessa, mutta ompahan enemmän aikaa listan läpikäymiseen!

Yhtenä iltana otimme erään miehen kanssa leikkimielisen kilpailun siitä, kummalla on kasassa enemmän juttuja listalta, jossa oli lueteltu 150 asiaa jotka tulee tehdä ennen kuin täyttää 30. Listalla oli kaikenlaista delfiinien kanssa uimisesta laskuvarjohyppyyn ja vaipanvaihdosta Grand Canyonin pohjalla patikoimiseen (1/4 näistä tehty btw, arvaatte ehkä mikä) ja lopputuloksena oli tiukkaakin tiukempi tasapeli. Aika moni listan jutuista oli kyllä sellainen etten koe mitään tarvetta saada niitä tehdyksi ennen kolmekymppisiäni, tai oikeastaan sen jälkeenkään. Lista innoitti minut kuitenkin mietiskelemään asiaa lempiaihepiirini eli ihmissuhteiden kantilta: mitä sellaisia asioita on, mitä tulisi tehdä ennen lopullista aloilleen asettumista? Aihetta voisi lähestyä myös hyvin syvällisestä ja pohdiskelevasta näkökulmasta ja pureutua syvälle siihen mitkä asiat tekevät ihmisestä valmiin vastaanottamaan todellisen rakkauden, mutta päätin jättää diippeilyn tällä kertaa välistä ja suhtautua aiheeseen hieman kevyemmästä ja humoristisemmasta näkökulmasta. Tässä siis viidentoista kohdan Deittailun Bucket List a la Teekutsuilla, olkaa hyvät!#1 Yritä iskeä baarissa joku käyttämällä jotain tosi huonoa iskurepliikkiä.

#2 Pyydä tuntematonta kadulla ulos.

#3 Käy edes kerran sokkotreffeillä. Tinderiä ei lasketa.

#4 Hanki yhden illan juttu. Lisäpisteitä jos yhdistät tämän kohdan numero ykköseen.

#5 Tapaile paljon erilaisia ihmisiä, jotta opit tietämään mitä oikeasti haluat.

#6 Harrasta seksiä jossakin erikoisessa paikassa. Vaikka lentokoneessa, Eiffel-tornin huipulla tai Suomenlinnan luolissa.

#7 Hanki kesäromanssi.

#8 Juhli edes kerran aamuun asti, siis oikeasti aamupäivään. Suosittelen varaamaan seuraavan päivän vapaaksi.

#9 Harrasta seksiä ulkomaalaisen kanssa.

#10 Kokeile kolmen kimppaa.

#11 Harrasta seksiä itseäsi huomattavasti vanhemman ja nuoremman ihmisen kanssa. Mutta ei välttämättä samalla kertaa. Tosin siitä tulisi aika vaikuttava yhdistelmä edelliseen kohtaan, sukupolvien välinen kuilu kuroutuisi umpeen..

#12 Hanki fuckbuddy. Vaikka joku sellainen vanha hoito, jonka kanssa vakavampi suhde ei onnistuisi mutta petihommat sujuu.

#13 Käy ainakin kerran treffeillä jossain sellaisessa tosi hienossa ravintolassa, jossa on valkoiset pöytäliinat.

#14 Vietä koko päivä sängyssä jonkun kanssa. Siellä voi sitten harrastaa sopivassa suhteessa söpöilyä, syvällisiä keskusteluja ja sitä kolmatta s:llä alkavaa juttua.

#15 Toteuta jokin villi seksifantasiasi.


Tuleeko mieleen lisää must do-juttuja listalle lisättäväksi? Kommenttiboksissa on vapaa sana!

1 kommentti:

Hanski ja Sääski kirjoitti...

12/15 on mun mielest aika hyvin😌 mua on pyydetty kadulla ulos, jos siihen lasketaan se et lähin ni sit 13💪🏼 Kiva huomata kuinka oon innoittanu tota yhtä kohtaa😂