perjantai 30. lokakuuta 2015

Silmäjuttuja

Olen muutaman kerran saanut sellaista palautetta, että katselen ihmisiä kuulemma tosi intensiivisesti silmiin. En ollut tajunnut ollenkaan! Ei se kuitenkaan kuulemma ollut huono juttu, vaikka säikähdinkin että olenko tuijotellut kaikkia hirveän kuumottavasti suoraan silmiin. Ennemminkin siitä kuulemma tulee sellainen fiilis, että kuuntelen oikeasti mitä sillä toisella on sanottavana. Sehän kuulostaa oikeastaan aika hyvältä jutulta.


Kerro lisää, mä kuuntelen.

Tämä silmiintuijottelujuttu liittyy varmaan siihen, että harrastusteni parissa olen saanut kokemusta esiintymisestä ja osaan ilmaista tunnetiloja kasvoillani aika hyvin. Olen muutenkin aika ilmeikäs ja kuulemma hyvin läpinäkyvä siinä mielessä, että en osaa oikein piilottaa tunteitani. Osaan tehdä sellaisen tietynlaisen katseen johon lataan erityistä intensiteettiä. Se esiintyy ylläolevassa kuvassa ylimmässä silmäparissa. En tietenkään tuijota ihmisiä täydellä teholla koko ajan, vaan käytän katsetta lähinnä silloin kun katson kameraan tai vaikka flirttailen jollekulle, jolloin ilmeeni ei kylläkään ole ihan noin kohtalokas kuin tuossa kuvassa. Kerran baletissa meillä oli esitys missä piti olla vähän flirtti ja tunnille pyydettiin ihmisiä yleisöksi joiden piti valita meistä ilmaisuvoimaisin ja no, parhaiten flirttaileva tanssija. Voitin. Ehkä minussa sitten on jotain erityistä rohkeutta katsoa ihmisiä silmiin, en tiedä. Kadullakin kyllä tuijottelen kiinnostavan näköisiä ihmisiä silmiin, hehheh. 

Lähden nyt siideriostoksille ja sen jälkeen lisäämään vähän katsetta tehostavaa meikkiä. Hauskaa viikonloppua lukijat, keräilen nyt viikonlopun tapahtumista uutta materiaalia blogiin ja palaan asiaan ensi viikolla!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on tosi kauniit silmät :) Ja tanssissa ja voimistelussa kilpailleena tiedän kyllä tuon esiintymiskatseen, josta puhut. Munkin mielestä sellainen yleisön kanssa flirttailu ja katseella vakuuttaminen esiintyessä on ihan mahtavaa, siitä tulee hyvä fiilis!

Larissa kirjoitti...

Anonyymi: Oi kiitos! Oot kyllä oikeessa, siitä tulee jotenkin hirveästi lisää siihen esitykseen kun ottaa katseen mukaan ;)

Pilvimarjaana kirjoitti...

Itse olen huomannut, että varsin moni ihminen jopa keskustellessa välttelee katsomasta toista silmiin. Itse ainakin katson silmiin ihmistä, jonka kanssa juttelen tai hän juttelee minulle. Se kertoo siitä, että olet läsnä tilanteessa. Mielestäni jokainen voisi sen verran panostaa ja edes yrittää katsoa silmiin puhuessa. Muuten tulee semmonen olo, että kiinnostaako sitä toista edes?

Itse olen tehnyt sitten taas jonkin verran kuvauksia ja näytöksiä, niin ymmärrän kuinka tärkeää on huomioida yleisö. Ja varsinkin juuri niillä silmillä ja kasvoilla luoduilla eleillä! :)

Larissa kirjoitti...

Pilvi Marjaana: Empä ole moiseen kiinnittänyt huomiota, mutta jos asia näin on niin kyllä varmaan sitten olenkin herättänyt huomiota silmiin tuijottelullani. Mutta kaipa se sitten on oikeasti hyvä juttu, jee! :)