torstai 22. lokakuuta 2015

Ekoista treffeistäKorviini kantautui vieno toivomus että voisinko kirjoittaa postauksen treffeistä. Toivottiin kokemuksia ja vinkkejä, sellaisia do's and dont's tyyppisiä asioita. No täältä pesee, sillä tästä jos jostain asiasta kokemusta löytyy aika runsaasti.

Usein kuulee sanottavan että ole vain oma itsesi, kyllä se riittää. Tämä pätee toki siinä mielessä ettei kannata esittää mitään muuta kuin on, mutta sellainen ylenpalttinen avoimuuskin voi olla huono juttu. Eli siis, älä paljasta ihan kaikkea itsestäsi heti. Toinen voi säikähtää jos heti lataa pöytään kaikki lapsuustraumat, läheisten sairastelut tai omat mielenterveysongelmat. Myös entiset suhteet ovat aika no-no, vaikkakin mielestäni on ihan ok mainita jos takana on vaikka monen vuoden parisuhde. On kuitenkin eri asia todeta että joku ex on olemassa kuin alkaa kertoa yhteisistä lomareissuistanne tai varsinkaan ryhtyä ruotimaan edellisen suhteen ongelmia treffikumppanin kanssa. Yhteiseen tulevaisuuteen viittaaminen voi myös olla hieman ahdistavaa, ellei sitä tee selkeästi vitsillä. Lapsista tai naimisiinmenosta puhuminen on ylipäätään aika kyseenalaista ekoilla treffeillä, ellei toisella osapuolella satu olemaan lapsia.Myös tapahtumapaikan valinnalla on merkitystä. Tästä on monta koulukuntaa, mutta itse suosittelen miljööksi jotakin rauhallista paikkaa missä voi keskustella rauhassa. Perinteinen kahvila on ihan hyvä, samoin joku rauhallinen istuskelubaari, joskaan kumpikaan ei ole erityisen mieleenpainuva tai omaperäinen valinta. Noiden persoonallisempien lokaatioiden keksiminen on tällaisena kylmänä vuodenaikana vähän haastavaa, mutta kesällä on melkeimpä vaan mielikuvitus rajana. Leffa on siinä mielessä huono ettei sen aikana voi jutella eikä siinä oikein pysty tutustumaan toiseen, mutta toki siitä saa jutunjuurta jos sen jälkeen menee tekemään jotain muuta. Itse en välitä sellaisista liikunnallisemmista treffiaktiviteeteistä kuten vaikka seinäkiipeilystä, jotenkin minun on tosi vaikea olla rennosti oma itseni jos pitää heti ruveta hirveästi urheilemaan tai hypätä omalle epämukavuusalueelle. Niissä on kuitenkin se hyvä puoli, että voi koko ajan keskustella siitä mitä on parhaimmillaan tekemässä ja kiusallinen hiljaisuuskin on vähemmän kiusallinen kun roikkuu jossain seinällä valjaiden varassa. Alkoholi voi auttaa olemaan rennosti toisen kanssa, ja vaikka onkin tietty aina parempi tutustua ensin selvinpäin yhdessä juominen on aika hyvä icebreaker. Toiseen myös tutustuu hauskalla tavalla jonkin juomapelin, kuten en ole koskaan-pelin avulla,

Entäs sitten se fyysinen puoli? Olen itse tosi huono vastaanottamaan sellaisia vaivihkaisia lähestymisyrityksiä, jätkä voi olla kuinka smooth tahansa mutta alan poikkeuksetta aina hihittämään hölmösti tai sitten sanon jotain tosi tyhmää joka tappaa tunnelman totaalisesti. Jotenkin se lähelle tuleminen tuntuu aina vähän väkinäiseltä kun on jonkun kanssa jota ei tunne vielä käytännössä ollenkaan. Siitä huolimatta olen aikaisemmin kirjoittanut postauksen jossa puollan vahvasti seksin harrastamista ekoilla treffeillä. Siitä olen edelleen samaa mieltä että asian lykkääminen liian pitkään pahentaa jännitystä entisestään, mutta en silti suosittele nyrkkisäännöksi sänkyyn hyppäämistä samoin tein. Tajusin nimittäin, että ne kaksi jätkää, joihin olen oikeasti tässä viimeisen parin vuoden aikana ihastunut kunnolla olivat molemmat sellaisia jotka halusivat edetä hitaammin ja ekoilla treffeillä ei tapahtunut mitään halausta kummallisempaa. Toki on olemassa myös välimuotoja pelkän halauksen ja kuumien sänkyleikkien välillä. Jotenkin itse kuitenkin haluaisin vaikka ensisuudelman tapahtuvan jossain muualla kuin esimerkiksi täydellä rautatieasemalla treffejä lopetellessa kauhean paineen alla. Ääh, en osaa sanoa tähän mitään yleispätevää ohjetta. Tehkää miten tykkäätte.Loppuun vielä pari käytännön ohjetta ekoille treffeille menossa oleville:

- Pukeudu sellaisiin vaatteisiin joissa on hyvä ja mukava olla ja jotka saavat sinulle itsevarman olon. Harkitse tarkoin paljaan pinnan näyttämistä, ellei tarkoituksenasi ole vietellä-

- Älä räplää puhelinta koko ajan. Se on tosi epäkohteliasta.

- Vältä ruokia ja juomia jotka saavat kroppasi sekaisin. On inhottavaa joutua keskittymään täysillä kontrolloimaan vatsan ääniä tai vaikka röyhtäilyjä hiilihappoisten juomien vuoksi. On ihan ok olla inhimillinen ihminen mutta jos pystyy olemaan röyhtäisemättä kovaäänisesti seuralaisen naamalle, tee se.

- Kysele toisen elämästä ja ole kiinnostunut mitä hän sanoo. Pelkkä itsestä puhuminen on vähän ärsyttävää toisen mielestä.

- Nainen: tarjoudu maksamaan oma osuutesi. Normaali mies arvostaa sitä. Mies: älä hyväksy naisen tarjousta vaan tarjoa ainakin ensimmäinen juoma tms. Tytöt tykkää.

- Yritä pitää hauskaa! Ekat treffit on joskus vähän sellainen työhaastattelumainen tilanne ja hiukan jäätäväkin, mutta kun se jää saadaan rikki toisen kanssa voi olla aidosti hauskaa.Tähän postaukseen oli tarkoitus kirjoittaa vielä kokemuksiani ekoista treffeistä, mutta eihän tätä tekstiä kukaan jaksa lukea jos se jatkuu vielä paljonkin. Taidankin kirjoittaa niistä ihan oman postauksensa. Kaikenlaista sitä on nimittäin tullut nähtyä..

Ei kommentteja: