keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Vinkki: näin olet täydellinen mies


Mietin tuossa yhtenä päivänä millainen olisi täydellinen mies. Siinä on sellainen kysymys, johon on vastauksia yhtä monta kuin vastaajiakin. Sellaiset perusjutut ovat varmaan kaikilla aika samanlaiset: haluamme miehen, joka on huomaavainen ja luotettava, välittää ja kohtelee hyvin. Ulkonäkökriteerit ovat jokaisella omanlaisensa, mutta luultavasti se täydellinen mies on sellainen omaa silmää miellyttävä, oli se sitten mitä tahansa. Sitten on sellaisia pieniä yksityiskohtia, jotka vaihtelevat enemmän riippuen siitä keneltä kysyy. Jonkun täydellinen mies on esimerkiksi intohimoinen postimerkkeilijä tai joku saattaa haluta miehen joka rakastaa veneilyä. Minäkin keksin pari sellaista ominaisuutta, jotka omaamalla saa kyllä kerrytettyä plussapistesaldoaan helpostikin. Tässä siis vinkkejä sydämeni valloittamiseen:

1. Hän tulee katsomaan oppilaideni tanssiesityksiä. Tästä olen haaveillut siitä asti kun aloitin työt tanssinopettajana. Omia esityksiäni on kyllä ollut miehiä katsomassa ja olen siitä aina yhtä iloinen.

2. Hän ostaa kukkia. Monien mielestä ehkä vanhanaikaista ja kornia, mutta minusta on ihanaa saada kukkia. Ei välttämättä niitä kaikista imelimpiä punaisia ruusuja, mutta vaikka sellainen kolmen euron tulppaanikimppu Prismasta olisi joskus tosi jees.

3. Hän pitää kissoista. Aika olennainen juttu, sillä eipä jutusta mitään voi tulla jos ei tule toimeen kissani kanssa. Ei niitä kissoja tarvitse fanaattisesti palvoa, mutta jos silittelee, leikittää ja ruokkii kissaani olen iloinen ja arvostan kovasti.

4. Hän järjestää yllätyksiä ja näkee vaivaa lahjojeni eteen. Rakastan sitä kun minut yllätetään vaikkapa jollain suklaapatukalla tai muulla pienellä jutulla, jolla hän osoittaa että olen ollut hänen mielessään. Esimerkiksi synttäreinäni en odota mitään kalliita lahjoja, mutta arvostaisin sitä että mies miettii oikeasti mitä voisin haluta ja että lahjasta näkee että se on ostettu minua ajatellen eikä vaan napattu ensimmäistä käteen osuvaa juttua kaupan hyllyltä. Vinkki: jos paniikki iskee eikä lahjaa keksi, katso kohta 2. Varmasti pätee moneen muuhunkin tyttöön.

5. Hän on rohkeasti kanssani myös julkisesti. Sellainen imelä ällösöpöily ja julkinen nuoleskelu on mielestäni aika teiniä ja mautonta enkä kaipaa sellaista, mutta käsi kädessä on joskus kiva kävellä. Tai vaikka postata joskus yhteinen juttu Instagramiin. Tai että hän kutsuu minut mukaan ystävänsä synttäreille. En halua olla kenenkään salarakas.

Pliis kertokaa että jostain löytyy mies, joka täyttäisi yllämainitut kohdat ja olisi vielä muiltakin ominaisuuksiltaan sellainen että hommalla olisi tulevaisuus? Juuri tällä hetkellä on hieman sellainen olo, että taitaa olla mahdoton tehtävä. Tai onhan noita miehiä, mutta minä en vain taida olla heille se täydellinen nainen. Hieman pelottaa että käy vielä niin kuin allaolevassa kuvassa..Ei kommentteja: