lauantai 18. heinäkuuta 2015

Eräs ilta, aamu ja vesimeloni


Ylläoleva kuva on otettu kotini lähellä sijaitsevalla kalliolla, jossa käyn hellepäivinä ottamassa aurinkoa. Tällä kertaa en paistatellut bikineissä, vaan vietin pientä piknikkiä erään kivan miehen kanssa eväinämme mansikoita, valkoviiniä ja viinaa. Joo, viinaa. Sen illan aikana tuli juotua vähän yhtä jos toistakin eikä kyseessä todellakaan ollut mikään romanttinen skenaario vaan aika hillitön ilta johon liittyi juomapeli, totuuksia ja tehtäviä, selän taakse vyöllä sidotut kädet, nukkumaanmeno aamuviideltä sekä aamulla havaitut mustelmat ranteissa ja kihelmöivät pakarat. Huhhuh.

Heräsimme aamulla ei nyt ehkä krapulaisina mutta hieman nestehukkaisina. En tiedä hänen olostaan, mutta itselläni oli siitä huolimatta melko mahtava fiilis. Se vain kasvoi, kun hän kysyi mitä tahtoisin aamupalaksi ja halusi hakea kaupasta vesimelonin kun janoisena sanoin mieleni tekevän sellaista. Takaisin tullessaan hän paloitteli osan melonista ja toi sen minulle sänkyyn syötäväksi. Myöhemmin päivällä hänen jo lähdettyään leikkasin lisää herkullista melonia välipalaksi ja siitä irtosi itsestään pala. Lähetin siitä kuvan hänelle Whatsapissa.


Tämä postaus on testi. Tuntuu nimittäin vielä hieman pelottavalta kirjoittaa kovin yksityiskohtaisia tekstejä, jännittää että vaikka äitini löytää tänne ja harmaantuu ennen aikojaan luettuaan tekemisistäni joista hänellä ei mielestäni tarvitse olla aavistustakaan. Mikäli siis tämä postaus saa olla rauhassa eikä herätä suurempaa äläkkää, uskaltaudun ehkä kirjoittamaan enemmänkin. Sillä siitä, mitä kotonani tapahtui tuona yönä juomapelin ja aamuviiden välillä, riittäisi kyllä kirjoitettavaa useampaankin postaukseen, ja toivon mukaan jatkoakin tapahtumille on luvassa.

Ei kommentteja: